Ние правим средата достъпна


За нас Контакти

Проекти и клиентиСтълбищни платформиВертикални подемнициВерижни стълбищни транспортьориПодемници за басейни и за самолети

 

Проекти и клиенти

Сред клиентите на СИТАРА-М ЕООД са: ДАИТС - стълбищна платформа  в сградата на Централна поща, гр. София; Областна Администрация гр. Пловдив и гр. Добрич, общината в гр. Смолян. Офисът на Националния Омбудсман на Република България, сградите на Комисията за защита от дискриминация, 8 СОУ, 49 СОУ, Испанската гимназия в София и библиотеката в Русе, вече са достъпни за хората в неравностойно положение благодарение на стълбищните платформи САМА Lift EA7.

В гр. Елена, в ОУ „Отец Паисий” – гр. Силистра, в СОУ „Иван Вазов” – гр. Поморие, Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов”-гр. Велико Търново, в Читалище „Добри Войников” и в Регионалната библиотека - гр. Шумен, в Национален център за рехабилитация „Диана”-гр. София и ОУ „Св. Иван Рилски”-гр. Перник имаме изградени вертикални подемни платформи от типа А5000.

Станахме част от проект на Столична община, която ремонтира тоалетните в Столичния Зоопарк и ги направи достъпни за хора в наравностойно положение.

В листата на извършените от нас монтажи са два вертикални подемника  CIBES A5000 в социален дом за възрастни хора и в сградата на общината в гр. Трявна.

По поръчка на UNICEF монтирахме подемник CIBES в Център за настаняване от семеен тип в Община Две могили, където бяха настанени част от децата от Могилино.

Благодарение на нашите специалисти наскоро достъпни за хора с увреждания станаха СОУ „Бачо Киро”- гр. Летница, Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография – гр. София, Национално училище за музикално и танцово изкуство – гр. Пловдив, Професионална гимназия по икономика и управление „Елиас Канети” – гр. Русе, както и Националния археологически музей – гр. София.

През есента на 2011, в изпълнение на етап от инфраструктурен проект с национално значение,  8  (осем) броя стълбищни подемници ОМEGA бяха монтирани в подлезите на част от гарите по международното ЖП трасе Пловдив – Свиленград, правейки ги достъпни за хора със затруднено придвижване.

Голям е и списъкът ни от частни клиенти, търговски обекти, банкови клонове, бизнес- и офис-центрове.


2006-2024 © Ситара-М ЕООД

Ситара-М ЕООД, София, кв. Овча Купел, ул. Буземска 17, бл.1, вх.А, ап.20
тел: +359 888 732 327; e-mail: sitaram.ltd@gmail.com
Проекти и клиенти Проекти и клиенти,ситара,софия,българия,асансьор,инвалид,инвалидни,колички,количка,стълбище,платформа,платформен,платформи,подемници,хора,увреждания,производство,монтаж,качество,cama,cibes,dimatex,верижни,роботи,хора,увреждания,гъсеници,басейни,платформен,подемник,осигуряване,достъпна,среда Ситара-М ЕООД - асансьори за инвалидни колички